Loopbaanadvies

Vind de rode draad in uw persoonlijkheid, wensen en verlangens. Bouw aan een loopbaan waarbij รบ aan het roer staat. Bepaal uw gewenste koers en beleef voldoening en succes op het gebied van uw loopbaan. Ook u kunt inzicht verkrijgen in uw drijfveren, talenten en competenties en weer helemaal aan het roer gaan staan van uw persoonlijke loopbaan.

  • Heeft u het gevoel op de automatische piloot te werken?
  • Ervaart u weinig positieve energie bij het uitvoeren van uw werkzaamheden?
  • Wilt u een verandering op loopbaangebied, maar heeft u uw koers niet helder?
  • Heeft u behoefte aan praktische ondersteuning om uzelf op de juiste wijze te kunnen profileren op de arbeidsmarkt?

Als ervaren P&O-Adviseur en Loopbaanadviseur begeleid ik u gedurende 4 tot 6 gesprekken bij het helder maken van uw drijfveren, talenten, competenties. We bepalen samen uw richting en koers tot en met de praktijk van marktverkenning, profilering en sollicitatie. Aan het einde van het traject beschikt u over een concreet loopbaanactieplan.

Ik werk niet op basis van een standaardprogramma, maar ga altijd uit van de individuele vragen van u als klant. Mijn werkwijze is te typeren als pragmatisch, recht door zee, positief en respectvol. Ik werk met enorm veel plezier als Loopbaanadviseur omdat ik volledig geloof in het nut van het vak. Het is gewoonweg geweldig om te werken met mensen die zelf aan het roer gaan staan van hun loopbaan en zelf hun koers gaan kiezen naar een horizon die bij ze past.
Nieuwsgierig geworden om samen met mij uw loopbaan beter vorm en inhoud te geven?

Vraag een gratis kennismakingsgesprek aan!