Over Annemiek Voss

Ik ben een P&O-Adviseur die graag resultaatgericht en praktisch werkt.
Het geeft me veel voldoening als ik als partner in business een bijdrage mag leveren aan de ontwikkeling en groei van uw organisatie. Dat bewerkstellig ik niet door het schrijven van uitgebreide protocollen en adviezen, maar door “met mijn voeten in de klei te staan” en te doen wat nodig is voor de duurzame groei en ontwikkeling van uw organisatie. Mijn werkwijze is recht door zee, maar altijd open, positief en respectvol naar alle betrokkenen.

Personeel & Organisatie is voor mij een boeiend en breed vakgebied dat continue in beweging is op het gebied van strategie, duurzame inzetbaarheid, juridische regelgeving, recruitment etc. In alle aspecten van mijn vakgebied staan mensen centraal.

Start OPAvoss

Sinds 2002 ben ik werkzaam als P&O Adviseur voor diverse profit- en non-profit organisaties.
In september 2012 heb ik de stap genomen om als zelfstandig P&O-Adviseur mijn werkzaamheden vorm te geven middels het opstarten van OPAvoss : OrganisatiePersoneelsAdvies.
Ik voel me bevoorrecht dat ik vanaf de startdatum de mogelijkheid heb gekregen met veel plezier en betrokkenheid te werken voor diverse opdrachtgevers.

Binnen mijn functie van P&O-Adviseur heb ik veel mensen ontmoet die verstrikt zijn geraakt in hun eigen loopbaan. Ze werken op de automatische piloot en ervaren te weinig positieve energie bij het uitvoeren van hun werkzaamheden. Na het behalen van mijn post HBO-opleiding tot Loobaanadviseur in 2014 werk ik tevens als Loopbaanadviseur voor particuliere cliënten en organisaties.